Den censurerede croquisudstilling

Croquisfestivalen slutter med en censureret croquisudstilling, hvor 2 anerkendte kunstnere og Skovbo Kunstforenings formand udvælger 20 værker til ophængning, og de vil herefter blive præsenteret og kommenteret af censorerne.

Blandt de 20 værker vil der blive udvalgt enkelte værker til præmiering…

…… og naturligvis gentager vi sidste års succes med “Deltagernes valg”, der foregår ved at deltagerne sætter en “post it” på det værk ud af de ophængte 20 værker, som de mener er det bedste.

Censorer ved croquisfestival 2019 er Louise Hindsgavl og Frodo Mikkelsen samt kunstforeningens formand Lise Ingemand.

Louise Hindsgavl præsenterede sit arbejde på Croquisfestivalen i 2017, hvor hun suverænt charmerede hele salen med sin energi, sine fantastiske værker og sin åbenhed for diskussion af og brug af sit fascinerende medie – det hvide porcelæn.
Se mere på louisehindsgavl.dk

 

Frodo Mikkelsen debuterede på Kunstnernes Efterårsudstilling (Den Frie) i 2001, men har sidenhen opnået anerkendelse i udlandet og har blandt andet udstillet i USA, Asien samt flere steder i Europa. Han arbejder fortrinsvis med maleri, men gør sig også i andre genrer såsom grafik, skulptur, installation, mailart, streetart og landart. Hans fortid som grafittimaler kommer tydeligt til udtryk i hans kunst, der er karakteriseret af klare farver og enkle motiver.
Se og læs mere om kunstneren på frodomikkelsen.dk

 

Lise Ingemand, formand for Skovbo Kunstforening, er den 3. censor ved croquisfestivalens censurering, men som hun siger, så griber hun kun ind, hvis de 2 valgte censorer er uenige.