Kost og logi

FESTIVALCAFÉ
Croquisfestivalen har en café, der åbner 1 time før festivalen starter og er åben under hele festivalen. Her sælges kaffe og the, kage, slik, frugt og kolde drikkevarer.

FROKOST
Når du tilmelder dig croquisfestivalen, får du mulighed for at tilkøbe frokost hhv. lørdag og søndag. Det er muligt at tilkøbe håndmadder, sandwicher/paninier med tun, laks og/eller kylling.

FESTIVALMIDDAG lørdag kl. 17:00
Festivalen er blevet et mødeforum for kunstnerne, hvoraf mange deltager hvert år, og samværet styrkes gennem festivalmiddagen lørdag aften.

Vi har lagt festivalmiddagen allerede kl. 17:00. Det har været et ønske fra flere, at vi spiser lidt tidligere efter en lang arbejdsdag. Du kan tilmelde dig til festivalmiddagen ved tilmeldingen. Til festivalmiddagen kan købes drikkevarer til yderst rimelige priser.

Her kommer lidt senere info om festivalmiddagen.

OVERNATNINGSMULIGHEDER
I Borup og omegn er der flere muligheder for overnatninger – bed & breakfast samt campingplads, som du kan finde på nettet.

Der findes vandrerhjem, campingpladser med hytter, hoteller samt bed and breakfast i Køge, Ringsted og Roskilde. Der går busser fra Borup til de 3 nævnte byer, som ligger mellem 14 og 20 km fra Borup.