Om os

Vi – Skovbo Kunstforening – er arrangør af Croquisfestivalen, som afholdes i Borup Kulturhus, Møllevej 2, 4140 Borup. Det er også her Skovbo Kunstforening har til huse med udstillinger, foredrag og andre arrangementer.

Vores idé med festivalerne er at skabe et årligt møde mellem billedkunstnerne i de mange croquisgrupper, der eksisterer i hele landet. Et møde, hvor vi sammen kan markere vores passion for croquis med et stort årlig event, der kan give genklang langt ud over vores egne netværk, og dermed vise omverdenen, at passionen for at tegne levende mennesker stadigt er aktuel, inspirerende og eksisterende.

På alle kunstforeningens croquisfestivaler har vi skabt et stort fælles værksted med åbne scener og et fantastisk ovenlys i kulturhusets store sal.

En god festival er afhængig af, at deltagerne som ildsjæle tager initiativer til dialog med hinanden. Derfor opfordrer vi til, at man kontakter hinanden i pauserne, f.eks. ved at vise hinanden de udførte tegninger og drøfte de forskellige teknikker.

Vi skaber rammerne for en god oplevelse, men det er den enkelte aktive deltager, der gør festivalen til en succes.