Scener og modeller

Croquisfestivalen tilbyder en mangfoldighed af tegnetilbud til deltagerne. Vi ønsker at give dig så mange tilbud med så stor variation, at du føler at du ikke kan nå alt hvad du ønsker, …… og så alligevel.

Vi ved, at du lader dig friste og bliver inspireret til at yde mere end du er vant til. Som flere tidligere deltagere har sagt, så er det en fantastisk oplevelse du får, når du når det punkt, hvor hjernen slår helt fra, og du bare tegner og tegner.

I den store hal er der opbygget flere scener, som er opdelt efter, hvor længe modellerne står i samme stilling. Dermed kan du altid skifte til det tempo, som du føler lige matcher dine behov, og/eller du kan skifte til den model, som inspirerer dig mest:

Scene 1 er den hurtige scene med stillinger på 2-3 minutter.
Scene 2 er den traditionelle scene med stillinger på 5-7 minutter.
Scene 3 er den langsomme scene med stillinger på 10-15 minutter.

På alle scener står modellerne i 45 minutter, hvorefter de holder 15 minutters pause.

Vi beder dig om at være stille under sessionerne og bruge pauserne til at forberede dig. For meget uhensigtsmæssig støj forstyrrer modellernes koncentration.

INDRETNING AF SALEN

Der er opslagstavler på væggene, hvor du kan sætte nogle af dine tegninger op til inspiration og dialog med andre.

Tankerne bag Croquisfestivalen i Borup opfatter croquis-disciplinen som en inspiration til en mangfoldighed af udtryksmuligheder. Fascinationen af menneskekroppen har historisk været en varieret inspirationskilde til billedkunstværker i mange stilretninger og kunstretninger.

Når 70-80 tegnere/kunstnere mødes i en fælles weekend, er der rig lejlighed til at se mange forskellige udtryk og få snakket med andre kunstnere. Måske de har andre ideer, end du har for hvilke udtryk, der bedst formidler den menneskelige krop.

FOTOGRAFERING

Skovbo Kunstforening har en egen fotograf, der dokumenterer festivalen. Det er muligt at lave personlige aftaler om fotos med fotografen.
Fotografering er ikke tilladt af andre på croquisfestivalen.